Holistisch

Holistische massagetherapie werkt ondersteunend voor iedereen die actief mee wil werken aan verbetering van zijn lichamelijke en geestelijke gezondheid en dus aan de kwaliteit van zijn leven. Deze therapie helpt je te ervaren hoe je verantwoordelijkheid kunt nemen voor je eigen gezondheid en heling en een positieve invloed kunt uitoefenen op jouw leven. Het biedt je de mogelijkheid je eigen kracht en vitaliteit beter te leren (her)kennen en doelmatiger in te zetten.

Werkwijze

Het eerste consult begint met een intake. We bespreken wat je klachten zijn of wat er speelt in je leven, zodat er een helder beeld ontstaat van je vraag. Ook vullen we samen een anamneseformulier in om te kijken of er nog andere dingen van belang zijn voor de therapie. Tijdens de eerste afspraak word je ook al gemasseerd. Voor welke behandelvorm wordt gekozen is afhankelijk van jouw klacht en hulpvraag. Het intakegesprek is ook een kennismaking. Er is alle ruimte voor het stellen van vragen. Een goed gevoel bij het wederzijdse contact is belangrijk.

Volgend consult bestaat uit een voorgesprek en een massagebehandeling. Daarna is er nog even tijd om te zijn met wat er is en daarover eventueel iets te delen. De keuze van de behandeling stem ik elke sessie in overleg met jou af op je vraag. Hoeveel behandelingen nodig zijn wordt afgestemd in onderling overleg.

"Rust & 

aandacht

een moment

van zijn"

VOOR WIE?

© 2017 website made by Studio Glans